Βιβλία


Νεοελληνική Γλώσσα για το Λύκειο: Το πρώτο βήμα για τη γραπτή εξέταση, Μαρία Κάππου

Μια μοναδική έγχρωμη έκδοση που αποτελεί σημείο αναφοράς στη διδασκαλία της ελληνικής γλώσσας.Για πρώτη φορά δίνεται τόσο λεπτομερής ανάλυση στην κατανόηση  των κειμένων. Μια ολοκληρωμένη μεθοδολογία για την αποκωδικοποίηση των κειμένων που θα συντροφεύσει εκπαιδευτικούς και μαθητές και θα διευκολύνει την προσπάθεια τους για την κατανόηση και ανάπτυξη των θεμάτων στην γραπτή εξέταση του μαθήματος για την ελληνική γλώσσα

Μπορείτε να παραγγείλετε το βιβλίο στον εκδοτικό οίκο 24 Γράμματα τηλ.2106127074

“Ξεφυλλίστε”  28 σελίδες του βιβλίου εδώ

Νεοελληνική Γλώσσα για το Λύκειο: Μεθοδολογία παραγωγής λόγου για την Α’, Β’, Γ’ Λυκείου, Μαρία Κάππου

Το βιβλίο αυτό περιέχει  διδακτικές προτάσεις για το προσυγγραφικό και συγγραφικό στάδιο σύνταξης επιχειρηματολογικών κειμένων, σύμφωνα με το ΦΕΚ 4134, 9/9/2021. Το βιβλίο είναι  εμπλουτισμένο με γραφήματα των διανοητικών διεργασιών ανάλογα με το περιεχόμενο των ποικίλων ερωτημάτων από το πρώτο βήμα μέχρι και το τελικό στάδιο, δηλαδή, την ανάπτυξη του διαγράμματος σε ολοκληρωμένο κείμενο. Περιέχει, επίσης, 16 παραδείγματα αναπτυγμένων κειμένων-όχι διαγράμματα μόνο. Απευθύνεται σε όλες τις τάξεις του Λυκείου, αφού η παραγωγή λόγου εξετάζεται με τον ίδιο τρόπο!

Μπορείτε να παραγγείλετε το βιβλίο στον εκδοτικό οίκο 24 Γράμματα τηλ. 2106127074

“Ξεφυλλίστε”  28 σελίδες του βιβλίου εδώ

 

Έκφραση-Έκθεση για το Λύκειο: Προετοιμασία για τις πανελλαδικές εξετάσεις, Μαρία Κάππου

 Το βιβλίο αυτό περιέχει αναλυτικά και με παραδείγματα ΄΄ολη τη διδακτέα  και εξεταστέα ύλη για την προετοιμασία των μαθητών για τις Πανελλήνιες εξετάσεις μέχρι το 2018: Περίληψη, Διδακτέα ύλη και απαντήσεις θεωρίας, σχολιασμός φράσης και στάδια συγγραφικής διαδικασίας για την  Παραγωγή λόγου

Μπορείτε να το κατεβάσετε δωρεάν

“Ξεφυλλίστε” το βιβλίο εδώ

 

Θεματικοί Τομείς: Πρακτική αξιοποίηση των θεματικών τομέων στην έκθεση, Μαρία Κάππου

Στο βιβλίο αυτό περιλαμβάνονται περιληπτικά στοιχεία των μαθημάτων Γενικής Παιδείας που αναφέρονται στον άνθρωπο και στον κόσμο και είναι απαραίτητα για την αναζήτηση ιδεών και επιχειρημάτων από τον χώρο της οικονομίας, της πολιτικής, του πολιτισμού, του φυσικού και δομημένου περιβάλλοντος, των επιστημών και της τεχνολογίας, των κοινωνικών αξιών και της ηθικής κρίσης καθώς και ορισμοί εννοιών κατά θεματικές ενότητες.

Μπορείτε να κατεβάσετε το βιβλίο δωρεάν

“Ξεφυλλίστε”  το βιβλίο εδώ

  • Sign up
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.